Clinics

In kleine groepjes of proefgericht aan de slag op basis van rijtechniek, houding en zit én het mentale aspect!

  • Beter te kunnen presteren in de ring!

  • Te weten waar jij nog punten laat liggen.

  • Te leren om je op de juiste manier voor te bereiden.

  • Met zelfvertrouwen en ontspanning op wedstrijd te gaan!

Clinics door Bewust Wedstrijd Rijden

Tijdens de clinic geeft Malene les in groepjes van 2 combinaties waarbij ingegaan wordt op de basistraining, proefgericht rijden en hoe de ruiter of amazone de houding en zit én zichzelf mentaal kan verbeteren.

De duur van de clinic varieert van 30 minuten tot 45 minuten.

Tijdens de proefgerichte trainingen wordt er door de deelnemers zelf voorafgaand aan de training los gereden.

Vervolgens wordt tijdens de clinic de proef als eerste volledig gereden. Na afloop van de proef volgt een korte feedback en wordt er in de praktijk ingegaan op de reactie van het paard op de hulpen die de ruiter geeft en het rijden van de proeven.

Uiteraard wordt dit gecombineerd met een stukje mentale training. Door middel van tips en trucs krijgt u handvatten om hier zelf mee verder te gaan.

Deze proefgerichte clinic wordt individueel gegeven.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Malene heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de trainingen en de opleidingen die zij gevolgd heeft.

Met name de opleiding Ruiterfitheid bij het Adelinde Training Center en de opleiding tot Sporthorsemanager hebben veel nieuwe inzichten gegeven. Door dit te combineren met haar eigen ervaringen als ruiter, trainer en mental coach weet zij in korte tijd de vinger op de zere plek te leggen.

Door de positieve krachten van het paard te benadrukken om de mindere zaken te verbeteren merk je in korte tijd progressie om zelf mee verder te werken!

Goed om te weten!

Er zijn jaarlijks slechts enkele data beschikbaar

De agenda voor 2022 is inmiddels vol geboekt. Wanneer je een clinic wilt organiseren in 2023 dan verzoek ik je om je in november 2022 aan te melden. In december 2022 zal ik dan de planning maken!

De organisatie mag zelf de indeling maken

De clinics kunnen op verschillende wijzen ingericht worden. In groepjes van twee of individueel en proefgericht. Een combinatie hiervan is uiteraard ook mogelijk!

Geschikt voor elk niveau;

Iedere ruiter kan meedoen aan de clinics! Het maakt niet uit of je nu voor de eerste keer in de klasse B gaat starten of dat je subtop rijdt. Als je maar gemotiveerd bent en komt om iets te leren!